Cascaval pane

de Lau in Aperitive / Garnituri, 24 Iun 2013 | 3602 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cascaval(cca 300 g am folosit)
  • 2 oua
  • pesmet(de paine am avut eu)
  • faina
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

Taiem felii de cascaval grosute,

Batem bine ouale cu sare si piper dupa gust,

In 2 farfurii adaugam faina si pesmetul,

Feliile de cascaval le trecem prin faina,oul batut,pesmet si repetam incam o data(avand grija sa acoperim bine cascavalul sa nu ne trezim ca ne curge in tigaie)

Se prajeste in uleiul incalzit cca 2 min pana se rumeste frumos pe ambele parti,

Se scoate pe un servetel absorbant,

Noi am servit alaturi de o salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Şvaiţer cu struguri şi migdale