Cascaval pane

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2010 | 5486 vizualizari

 

E un preparat simplu si foarte gustos. E potrivit si ca mic dejun, dar si ca cina.

 

INGREDIENTE

  • 250 g cascaval
  • 1 ou mare
  • 3 linguri cu faina
  • pesmet
  • 2 linguri cu apa minerala
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

Cascavalul se taie felii mai grosute.

Oul se bate bine cu apa minerala si se adauga 1 lingura cu faina , amestecand foarte bine ca sa nu se faca cocoloase.

Feliile de cascaval se dau intai prin faina ramasa, apoi prin oul batut si apoi prin pesmet. Se prajesc pe ambele parti in ulei incins pentru scurt timp.

Cascavalul se serveste cald .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (22)

Oana 1

19.02.2010, 15:11

Ma bucur ca v-am fost de folos Acum cine-a vazut, asta e Diana, sa stii ca eu am facut cu orice tip si iese mereu

ela 1

22.02.2010, 20:16

e buuuun...Madi cred ca eu si Teo osa ne mutam la tine ca tare ne place cum gatesti,e mancarea ca la mama acasa

madi_marin 1

23.02.2010, 10:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de cartofi