Cascaval marinat

de ala_oancea in Conserve, 19 Oct 2009 | 6602 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ulei de masline
  • cascaval
  • rosii cherry
  • usturoi
  • ardei iute
  • boabe de piper
  • rozmarin
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval marinat:

Se aseaza cateva cubulete de cascaval in borcan, se adauga catei de usturoi taiati in doua, cateva boabe de piper si rozmarin uscat,
rosii cherry taiate in 4, si ardei iute, dupa care se repete operatiunea pana se umple borcaul. La sfarsit se toarna ulei de masline.
Se lasa borcanul afara veo 2-3 zile, dupa care se tine la frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval marinat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (8)

Adinuta 1

21.10.2009, 02:11

e tarziu si eu cu ochii semi-inchisi de somn inca iti citesc blogul am intrat din curiozitate si acum cred ca mi-e foame si pofta (nu neaparat in aceasta ordine ) cred ca o sa visez numai mancare ideea e ca am ramas foarte, foarte impresionata: de retete, fotografii, idei, tot tare bun!!

ala_oancea 1

21.10.2009, 11:29

Adinuta, iti multumesc frumos pentru aprecieri Am facut deja o pasiune din a gati si postez cam tot ce prepar. Gatesc zilnic (seara ... ) asa ca majoritatea retetelor se fac destul de usor si rapid. Te mai astept pe la mine

Michelle 1

03.11.2009, 23:16

minunat..mmmm

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]