Cascaval de casa

de ionela84 in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2013 | 13191 vizualizari

 

Pt reteta m-am inspirat de pe culinar.ro

 

INGREDIENTE

  • 1l lapte
  • 1kg branza de vaci
  • 150 g branza de oi
  • 200 g unt
  • 1lingura bicarbonat de sodiu stins
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval de casa:

Branza de vaca se pune in laptele ce fierbe apoi se pune la scurs.

Dupa ce s-a scurs bine se amesteca cu branza de oi, bicarbonatul de sodiu si sarea.

Untul se topeste si apoi peste el se adauga branza se amesteca pana ce rezulta o pasta ce se intinde,se rastoarna intr-o oala si se lasa la racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval de casa" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Rocsi 1

08.06.2013, 21:16

Bravo. Apreciez pe cei care fac aceste produse in casa

ionela84 1

08.06.2013, 22:52

Nu imi place deloc cel din comert in schimb il ador pe acesta de casa

Sim0na 1

10.06.2013, 12:29

Faina ideea! N-am facut pana acum, dar ma tenteaza. Branza de vaci, este branza dulce sau telemea nesarata? Banuiesc ca branza de oi, este telemeaua, nu?

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]