Cartofi unguresti

de MotanLaOale in Mancaruri de legume, 24 Feb 2013 | 18183 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 2 cepe
  • 50ml ulei
  • 2 lingurite boia de ardei dulce
  • boia de ardei iute
  • piper sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi unguresti:

Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare.

Cand sunt fierti se lasa sa se raceasca, se curata si de taie cuburi.

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Intr-o cratita se pune uleiul, ceapa, se presara sare, piper si boia si se caleste 3-4 minute.

Se adauga si cartofii fierti si taiati si se amesteca usor pentru a nu se sfarama.

Se mai tine pe foc 8-10 minute amestecand in continuu usor.

Se gusta de sare si iuteala si este gata.

Se poate consuma ca atare sau garnitura la friptura.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi unguresti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Champignon de padure pane