Cartofi taranesti cu ou

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 14 Noi 2012 | 21697 vizualizari

 

Am facut din nou reteta Elei dar imbunatatita pentru gustul nostru! Foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi
  • 150g costita afumata
  • 150g branza de burduf
  • 200g branza telemea
  • 150g cascaval Delaco ras
  • 3 oua crude
  • 4 oua fierte
  • 150g smantana
  • 1 legatura patrunjel
  • unt pentru uns tava
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti cu ou:

Cartofii se curata, se taie in bucati potrivite si se fierb in apa cu sare 15 minute de cand incepe sa fiarba.

Se scurg si se lasa intr-o sita.

Se fierb 4 oua 10 minute, se curata si se taie marunt.

Costita se taie in felii subtiri.

Branza si cascavalul se rade.

Se unge o tava cu unt, se pun cartofii scursi si se presara sare si piper.

Se pune branza de burduf pe toata suprafata.

Se pun feliile de costita si se presara branza telemea.

Se pun ouale fierte pe toata suprafata.

Ouale se bat cu smantana, sare, piper si se toarna in tava peste branza si ou.

Se presara patrunjel tocat si cascaval pe toata suprafata tavii.

Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 45-50 minute, pana prinde crusta si se rumeneste frumos.

Se taie portii generoase si se mananca cu pofta!

Sunt buni si reci.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti cu ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute, la tigaie