Cartofii se spala foarte bine si se taie rondele (cu tot cu coaja). 5 catei de usturoi se piseaza si se pun peste cartofi impreuna cu sarea, piperul si baiaua.
Copanelele se spala bine si se pun intr-un alt bol impreuna cu ceilalti 5 catei de usturoi pisati ,sarea si piperul. In ambele boluri se pune putin ulei si se amesteca bine. se acopera cu folie alimentara si se pun la rece pentru 30 minute sa se marineze.
Se preincalzeste cuptorul. Intr-o tava se pun cartofii si se acopera cu folie de aluminiu. Intr-o alta tava se pun copanelele si se acopera tot cu folie de aluminiu si se dau la cuptor la foc mediu. Cand cartofii sunt aproape gata se pune mozzarella peste ei si se mai dau cateva minute la cuptor. Copanelele se intorc sa se rumeneasca bine pe toate partile. Se pot servi cu salata sau muraturi.
Pofta buna !!!