Cartofi rondele cu mozzarella si copanele de pui la cuptor

de madab in Pui, 13 Mar 2015 | 4116 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 copanele
  • 4 cartofi mai marisori
  • 10 catei uaturoi
  • mozzarella
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi rondele cu mozzarella si copanele de pui la cuptor:

Cartofii se spala foarte bine si se taie rondele (cu tot cu coaja). 5 catei de usturoi se piseaza si se pun peste cartofi impreuna cu sarea, piperul si baiaua.

Copanelele se spala bine si se pun intr-un alt bol impreuna cu ceilalti 5 catei de usturoi pisati ,sarea si piperul. In ambele boluri se pune putin ulei si se amesteca bine. se acopera cu folie alimentara si se pun la rece pentru 30 minute sa se marineze.

Se preincalzeste cuptorul. Intr-o tava se pun cartofii si se acopera cu folie de aluminiu. Intr-o alta tava se pun copanelele si se acopera tot cu folie de aluminiu si se dau la cuptor la foc mediu. Cand cartofii sunt aproape gata se pune mozzarella peste ei si se mai dau cateva minute la cuptor. Copanelele se intorc sa se rumeneasca bine pe toate partile. Se pot servi cu salata sau muraturi. 

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi rondele cu mozzarella si copanele de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

RODIMUR

234 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de piept de pui cu cartofi cu sos de cascaval si smantana