Cartofi pai la cuptor

de adnia in Aperitive / Garnituri, 9 Feb 2013 | 15063 vizualizari

 

tuturor ne plac cartofii prajiti, nu-i asa? Dar totodata, toti stim ca nu e tocmai sanatos sa-i consumam...si totusi, e greu sa te abtii. Iar de copii, nu mai vorbesc: ei sunt, in general, fanii nr. 1 ai caryofilor prajiti!
Deci, ce-i de facut sa le satisfacem poftele si sa fim si noi impacati ca le oferim o varianta mai sanatoasa? Eu vin cu varianta la cuptor, care elimina prajeala si excesul de ulei.

 

INGREDIENTE

  • cartofi curatati si taiati sub forma de pai
  • 2 linguri ulei/kg. de cartofi
  • sare
  • condimente dupa gust
  • verdeturi uscate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi pai la cuptor:

Se aseaza cartofii intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se amesteca bine cu uleiul, sarea, condimentele si verdeturile si se da la cuptor (cca 20 min. la 200 grade). Se pot servi simpli, ca garnitura la friptura, cu dressing, etc.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi pai la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti