Cartofi pai cu friptura de porc

de Krystyan Trendy in Mancaruri cu carne, 18 Dec 2013 | 4873 vizualizari

 

Aceasta reteta este realizata 100% de sotul ;)

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi
  • 500 ml ulei
  • 600 g carne de porc
  • sare
  • 250 ml apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi pai cu friptura de porc:

Spalam carnea de porc cu apa rece, apoi o punem la prajit in ulei . Adaugam o cana de apa( ca sa fiarba putin carnea inainte) si putina sare.

Cand carnea este rumenita pe ambele parti ,se scoate pe un platou.

 Se curata cartofii de coaja. Se spala foarte bine si apoi se taie pai .

Se pun la prajit in ulei .Se aduga sarea.Cand s-au rumenit,  se scot cu o paleta pe  platou langa carne  si se servesc calzi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi pai cu friptura de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Merisor 1

18.12.2013, 17:29

DIANA B 1

19.12.2013, 18:41

Domnule ,cam mult ulei ptr economie , achizitioneaza tigaia aia desteapta ; in rest , felicitari ca-i esti de ajutor Krystyei si ca i-ai gatit ceva bunut

Rahela Velicu 1

20.06.2021, 23:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca