Cartofi pai cu friptura de porc

de Krystyan Trendy in Mancaruri cu carne, 18 Dec 2013 | 5153 vizualizari

 

Aceasta reteta este realizata 100% de sotul ;)

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi
  • 500 ml ulei
  • 600 g carne de porc
  • sare
  • 250 ml apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi pai cu friptura de porc:

Spalam carnea de porc cu apa rece, apoi o punem la prajit in ulei . Adaugam o cana de apa( ca sa fiarba putin carnea inainte) si putina sare.

Cand carnea este rumenita pe ambele parti ,se scoate pe un platou.

 Se curata cartofii de coaja. Se spala foarte bine si apoi se taie pai .

Se pun la prajit in ulei .Se aduga sarea.Cand s-au rumenit,  se scot cu o paleta pe  platou langa carne  si se servesc calzi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi pai cu friptura de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Merisor 1

18.12.2013, 17:29

DIANA B 1

19.12.2013, 18:41

Domnule ,cam mult ulei ptr economie , achizitioneaza tigaia aia desteapta ; in rest , felicitari ca-i esti de ajutor Krystyei si ca i-ai gatit ceva bunut

Rahela Velicu 1

20.06.2021, 23:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

ieri la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 25.09 la 11:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]