Cartofi noi la cuptor cu mujdei de usturoi nou si branza de capra

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 19 Iun 2016 | 2558 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 grame cartofi noi
  • 1 capatana usturoi nou
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • apa carbogazificata (optional)
  • 100 grame branza de capra
  • 2 rosii
  • 1/2 castravete
  • cateva frunze de salata
  • 1 fir ceapa verde
  • ulei de masline extra virgin
  • otet din orez
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi la cuptor cu mujdei de usturoi nou si branza de capra:

Cartofii se spala bine si se curata. Se amesteca cu ulei de masline, sare si piper si se gatesc in cuptorul preincalzit la 200 de grade, 20-30 de minute, pana devin crocati si sunt gatiti complet. 

Intre timp, se curata usturoiul si se adauga in vasul unui mojar, impreuna cu putina sare grunjoasa. Se transforma in pasta omogena, apoi se adauga apa sau apa carbogazificata, pana ajunge la consistenta dorita. 

Se taie ceapa rondele, castravetele se cresteaza cu o furculita si se taie felii, iar rosiile cuburi. 

Se amesteca cu frunzele de salata. 

Separat se amesteca 4 linguri de ulei de masline extra virgin cu 2 linguri otet din orez, sare si piper si se adauga peste salata. Se amesteca usor. 

Se servesc cartofii cu felii de branza de capra, mujdei de usturoi si salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi la cuptor cu mujdei de usturoi nou si branza de capra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza de Bruxelles gratinata