Cartofi noi cu patrunjel

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2011 | 4550 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • 4-5 fire ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 5-6 lg ulei de masline
  • sare, boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu patrunjel:

Se spala bine cartofii si se pun la fiert in coaja in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se lasa sa se raceasca cat sa-i putem curati. Se taie in cubulete.

Ceapa verde se curata, se spala si se taie rondele cu tot cu partea verde. Se pune putin la calit in ulei. Se adauga 1 lgt boia, se amesteca repede si se pun cartofii amestecand cu grija sa nu se zdrobeasca.

Patrunjelul se toaca marunt si se pune peste cartofi. Se adauga sare daca este necesar, se amesteca cu grija dupa care se serveste ca si garnitura.

Foarte buni. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu usturoi si marar