Cartofi noi cu maioneza

de Criss in Aperitive / Garnituri, 3 Iun 2014 | 32953 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • -1 kg cartofi noi
  • -2 cepe
  • -1 lingurita rasa zahar
  • -1 lingura otet
  • -2 linguri apa
  • -sare, piper
  • Pentru maioneza:
  • -1 galbenus de ou
  • -1 lingurita mustar
  • -100 ml ulei
  • -200 ml smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu maioneza:

Cartofii se fierb in apa cu sare, apoi se lasa sa se raceasca. Trebuie pusi in frigider pentru a nu se sfarama. Se curata de coaja si se taie rondele. Ceapa se taie solzisori. Otetul se amesteca cu zaharul si apa apoi se toarna peste cartofi. Se adauga sare si piper dupa gust.

Din galbenus,mustar si ulei se face o maioneza care se amesteca cu smantana. Eu folosesc intotdeauna smantana de Monor mai ales la maioneze. (De obicei ma fixez pe anumite produse si daca imi plac, nu sunt tentata sa incerc altceva.)

Se toarna maioneza peste cartofi si se amesteca. Se lasa in frigider minim o jumatate de ora dupa care se serveste.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de cartofi