Cartofi noi aromati cu branza rasa

de Oana in Aperitive / Garnituri, 3 Iul 2011 | 14117 vizualizari

 

Foarte rapizi, in loc de cartofi prajiti :)

 

INGREDIENTE

  • un kg cartofi noi
  • 50 g unt
  • condimente:sare, usturoi granulat, praf de rosii uscate, busuioc
  • branza rasa, telemea
  • marar uscat sau proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi aromati cu branza rasa:

Cartofii se curata, se spala, se taie felii mai groase si se aseaza intr-un vas de iena. Untul se taie fasii subtiri si se pune peste cartofi, se condimenteaza, apoi se amesteca bine cu mana, astfel incat untul si condimentel sa fie uniform distribuite pe toti cartofii. Se acopera tava cu folie de aluminiu si se pune la cuptor. Se intorc cu o paleta pe partea cealalta, cu grija, sa nu se rupa. Cand sunt rumeniti usor se opreste focul. Se scoate tava din cuptor si se presara branza rasa si marar uscat sau verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi aromati cu branza rasa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de sfecla rosie