Cartofi noi aromati cu branza rasa

de Oana in Aperitive / Garnituri, 3 Iul 2011 | 14283 vizualizari

 

Foarte rapizi, in loc de cartofi prajiti :)

 

INGREDIENTE

  • un kg cartofi noi
  • 50 g unt
  • condimente:sare, usturoi granulat, praf de rosii uscate, busuioc
  • branza rasa, telemea
  • marar uscat sau proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi aromati cu branza rasa:

Cartofii se curata, se spala, se taie felii mai groase si se aseaza intr-un vas de iena. Untul se taie fasii subtiri si se pune peste cartofi, se condimenteaza, apoi se amesteca bine cu mana, astfel incat untul si condimentel sa fie uniform distribuite pe toti cartofii. Se acopera tava cu folie de aluminiu si se pune la cuptor. Se intorc cu o paleta pe partea cealalta, cu grija, sa nu se rupa. Cand sunt rumeniti usor se opreste focul. Se scoate tava din cuptor si se presara branza rasa si marar uscat sau verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi aromati cu branza rasa" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec cu masline si kaizer afumat