Cartofi gratinati cu piept de pui si afumatura

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri cu carne, 24 Dec 2015 | 5231 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi mari
  • 200 gr cascaval
  • 200 gr branza sarata
  • 100 gr branza de burduf
  • o jumatate de piept de pui
  • 4 felii de rasol afumat de porc
  • 2 oua si 100 gr de smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinati cu piept de pui si afumatura:

Se taie cartofii in felii subtiri, iar carnea in cuburi mici.

Intr-un vas de cuptor, se asaza cate un strat de cartofi, unul de branza (sarata, de burduf si casacval) si unul de carne (de pui si afuamtura).

Se toarna jumatate din cantitatea de ou batut cu smantana si se continua aseazarea ingredientelor in straturi, peste care se toarna restul compozitiei de ou cu smantana.

Se da vasul la cuptor pentru 60-70 de minte, la o temperatura de 180 grade.

Se servesc calzi! Pofta buna!

TIPS-URI

1

 Eu nu am avut afumatura la timp (cineva a intarziat cu ea) si am pregatit-o separat, adaugand-o abia la sfarsit deasupra cartofilor gratinati. Recomand insa sa se adauge la un loc cu restul ingredientelor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati cu piept de pui si afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Rocsi 1

26.12.2015, 14:00

Nu mananc eu branza de burduf, nici sarata, dar preparatul tau arata intr-un mare fel. Bravo!

laura_n 1

30.12.2015, 16:36

vaai de mama mea... ))))

- Andreea - 1

30.12.2015, 18:12

WOW ... arata atit de bine !!!!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Escalop de ciuperci cu cotlet de porc