Cartofi frantuzesti cu ... pulpe de pui

de diaconta in Mancaruri cu carne, 14 Noi 2010 | 9335 vizualizari

 

Pentru cartofii frantuzesti,m-am inspirat de la Nadina si am zis sa mai adaug si niste pulpite de pui,ca tot sunt la moda.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 250 gr telemea
  • 100 gr cascaval
  • 5 oua
  • 100 ml smantana
  • condimente
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti cu ... pulpe de pui:

Cartofii se fierb in coaja,dar nu chiar de tot.Telemeaua se razuieste.

Ouale se bat spuma si se adauga smantana,condimentele si telemeaua razuita.

Cartofii se curata de coaja si se taie cubulete.Ouale batute se amesteca cu cartofii,se pun intr-un vas de yena si deasupra se razuieste cascaval.

Se pun la cuptor aproximativ 50 de minute.

Pulpele condimentate se pun si ele la cuptor ,pana cand se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti cu ... pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

diaconta 1

16.11.2010, 19:45

Mena,uite despre ce vorbim noi la mancarica mea

mena29 1

17.11.2010, 21:15

diaconta 1

17.11.2010, 21:18

Mena categoric,dragostea trece prin stomac ca uite-asa de la mancare se ajunge la dragoste si viceversa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu pilaf de orez