Cartofi frantuzesti cu ingrediente romanesti

de abetina in , 25 Iul 2018 | 3653 vizualizari

 

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi potrivit de mari
  • 1 plic condimente naturale pentru cartofi, 23 gr
  • 400 gr bacon
  • 600 gr branza inchegata de vaca, facuta in casa
  • 5 oua
  • 400 gr cascaval
  • 500 gr smantana 30% grasime
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita maghiran uscat natural 100%
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti cu ingrediente romanesti:


  
   Se curata cartofii, se feliaza si se clatesc cu apa rece. Se toarna peste ei condimentele de cartofi 100% naturale, se amesteca si se pune jumatate din cantitatea lor intr-o tava care s-a uns in prealabil cu unt si s-a presarat faina peste unt sa nu se prinda mancarea.
   Se feliaza bacon-ul si se peste cartofi, se asaza un rand de felii de branza de vaci inchegata, alt rand de cartofi feliati.
   Se pun intr-un vas ouale, smantana, sare, se omogenizeaza si se toarna in tava peste cartofi, se presara cascaval din plin si maghiran uscat 100% natural si se da tava la cuptor pentru circa o ora.

Cand se rumeneste frumos deasupra, este semn ca este gata, se scoate tava din cuptor si se lasa sa se racoreasca putin, apoi se taie bucati, se serveste cu ketchup dulce sau iute, dupa preferinte.Sa aveti pofta. dragilor!
  Am folosit branza inchegata de vaci fiindca are proprietatea de a se topi la temperatura ridicata, plus ca este si foarte buna la gust.

TIPS-URI

1

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"

2

cartofi,

3

ingrediente naturale,

4

retete deliciase

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti cu ingrediente romanesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional