Cartofi frantuzesti

de ana in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2010 | 6733 vizualizari

 

By Nadina ,deliciosi!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 4 oua fierte
  • 2 oua crude
  • 300 gr branza
  • 200 gr smantana
  • sare,piper

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

Fierbem cartofii in coaja .Ii curatam, cand s-au racit putin si ii dam pe razatoarea cu ochiuri mari.La fel procedam si cu ouale fierte si cu branza.

Ungem o tava cu ulei ,punem un strat de cartof ,presaram sare si piper apoi un strat de ou,branza ....ultimul strat sa fie de cartof ,

acoperim cu smantana si oua batut (incorporam ouale cu smantana).

Coacem la foc mediu ,iar spre final am presarat branza .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]