Cartofi frantuzesti

de Lau in Aperitive / Garnituri, 4 Iul 2013 | 15004 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 6 oua
  • 300 g telemea de vaca
  • unt
  • sare
  • 1 ceapa
  • UNS
  • 100 g telemea
  • 1 ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

Cartofii ii curatam de coaja,ii spalam si ii punem la fiert in apa cu sare,

Cand au fiert ii scurgem de apa,oprim 4-5 cartofi si restul ii pisam ca pentru pireu,lasam sa se raceasca,

Fierbem 3 oua in apa cu sare.

Intr-un vas batem 3 oua cu sare,adaugam branza data prin razatoare,ceapa tocata si cartofi pisati(eu i-am dat prin razatoare)

Intr-o tava unsa cu unt adaugam rondele de cartofi(din cei care i-am oprit)adaugam 1/2 din compozitia de amestecul de ou si cartofi,adaugam cele 3 oua(curatate de coaja)taiate in 2,deasupra amestecul ramas.

Am batut oul cu furculita adaugam branza rasa si amestecam

Turnam amestecul deasupra la pireu si dam la cuptorul incalzit pana se rumeste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 1100 lei
2799.99 lei
1699.99 lei

COMENTARII (21)

Lau 1

04.07.2013, 22:11

gaby 300 pentru pireu si 100 g pentru deasupra

iry-gabriela 1

04.07.2013, 22:53

ce fain arata

Lau 1

05.07.2013, 09:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti