Cartofi frantuzesti

de aziz in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2011 | 13910 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi medii
  • 300 gr cascaval ras
  • o cutie smintina dulce ca pt frisca
  • o cutie 150 gr smintina acrisoara
  • sare piper
  • o lingura generoasa curry
  • supa instant
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

se fierb cartofii taiati cubulete cu supa instant si putina sare.

cind sint fierti se scurg de apa .

intr-un castron amestecam smintina cu cascavalul sau daca aveti mozzarela cu sare piperul, curry .

punem cartofii intr-o tava de sticla, punem amestecul peste cartofi si dam la cuptor cam 45 minute

pt inceput puteti acoperi cu folie de aluminiu,  spre sfirsit o dam deoparte si lasam sa se rumeneasca.

din pacate mi-au disparut ceva fotografii, copiii nu recunosc nimic:))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Micutza Luana 1

26.03.2013, 21:45

evacska27 1

17.08.2014, 07:54

incearca varianta pe care o gatesc eu! fierb cartofii la fel dar in tava dupa ce am pus un pic de unt pun un strat de cartofi fierti un strat de carnati de casa apoi un strat de oua fierte tare. apoi repet din nou ultimul strat sa fie de cartofi . torn un pic de lapte cam un deget sa fie in vasul in care gatesc cartofii frantuzesti apoi deasupra smantana amestecata cu cascaval, sau fiecare ce doreste.

aziz 1

26.08.2014, 18:56

Nu-i rea ideea!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gratin de conopida