Cartofi frantuzesti

de aziz in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2011 | 14213 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi medii
  • 300 gr cascaval ras
  • o cutie smintina dulce ca pt frisca
  • o cutie 150 gr smintina acrisoara
  • sare piper
  • o lingura generoasa curry
  • supa instant
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

se fierb cartofii taiati cubulete cu supa instant si putina sare.

cind sint fierti se scurg de apa .

intr-un castron amestecam smintina cu cascavalul sau daca aveti mozzarela cu sare piperul, curry .

punem cartofii intr-o tava de sticla, punem amestecul peste cartofi si dam la cuptor cam 45 minute

pt inceput puteti acoperi cu folie de aluminiu,  spre sfirsit o dam deoparte si lasam sa se rumeneasca.

din pacate mi-au disparut ceva fotografii, copiii nu recunosc nimic:))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Micutza Luana 1

26.03.2013, 21:45

evacska27 1

17.08.2014, 07:54

incearca varianta pe care o gatesc eu! fierb cartofii la fel dar in tava dupa ce am pus un pic de unt pun un strat de cartofi fierti un strat de carnati de casa apoi un strat de oua fierte tare. apoi repet din nou ultimul strat sa fie de cartofi . torn un pic de lapte cam un deget sa fie in vasul in care gatesc cartofii frantuzesti apoi deasupra smantana amestecata cu cascaval, sau fiecare ce doreste.

aziz 1

26.08.2014, 18:56

Nu-i rea ideea!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gratin cu cartofi si sparanghel