Cartofi evantai la punga

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2014 | 23624 vizualizari

 

M-au apucat ''ase'' niste calduri de la temperatura incat mi-am confectionat niste evantaie comestibile......Tot am vazut pe aici evantaiele astea din cartofi si am zis sa incerc si eu,ca ce,eu nu pot?

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi rosii,cca 850 g
  • 230 g ceafa afumata
  • cca 200 g cascaval
  • condimente pentru cartofi
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi evantai la punga:

Curatam cartofii de coaja, ii spalam si apoi ii crestam in feliute (a cresta nu inseamna a felia). Condimentam cartofii pe toate partile.Taiem feliute ceafa afumata, la fel si cascavalul. Impanam fiecare crestatura cu ceafa afumata si cascaval, alternand. Stropim cartofii cu putin ulei de masline si ii bagam in punga de copt. Intepam punga din loc in loc si apoi bagam tava la cuptor pentru cca 1 ora si 1/2, cu jumatate de ora inainte taiem punga ca sa se rumeneasca frumos. Ii scoatem pe farfurie si radem cascaval deasupra.

Sunt foarte satiosi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi evantai la punga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fritatta cu chorizo si cartofi