Cartofi evantai

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 14 Mar 2010 | 33236 vizualizari

 

Inspirata de retetele ,,bucataraselor,,...am pregatit si eu acesti cartofi.

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi maricei
  • carnati stiks
  • unt
  • condimente pentru cartofi prajiti
  • piper
  • boia dulce
  • marar uscat
  • usturoi granulat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi evantai:

Cartofii curatati si spalati se taie felii, dar nu pana jos...avand grija sa nu se desprinda. Se umplu cu fasiute de carnati, unt, se presara cu condimente, se stropesc cu ulei si putin apa, se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor la foc micut pana sunt gata.

Noi am servit cu pulpe la punga si salata de rosii cu ceapa.

TIPS-URI

1

Se pot impacheta individual in folie de aluminiu .

2

Se poate folosi umplutura la alegere ( branza , costita....etc.).

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi evantai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu mere - Delicioasa si usor de facut

de oanapl 8

ieri la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cosulete rustice cu salata a la Russe