Cartofi Duchesse

de Lau in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2014 | 5688 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 1 ou
  • 50 g unt
  • 50 g cascaval
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi Duchesse:

Curatam cartofii,ii spalam si ii punem la fiert in apa cu sare,

Cand au fiert cartofii ii scurgem si ii pasam,

Adaugam untul,oul,cascavalul si condimente dupa gust,

Amestecam bine pana ce se omogenizeaza,

Cu ajutorul unui posh formam mici turnulete,

Dam tava la cuptorul incalzit pana se rumenesc putin

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Duchesse" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Focaccia cu cascaval