Cartofi cu usturoi, in vas roman

de ArianaBala in Aperitive / Garnituri, 28 Iul 2011 | 5662 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi
  • 1 capatana mare de usturoi
  • 1 lingurita de unt
  • patrunjel verde, tocat fin
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu usturoi, in vas roman:

Taiem cartofii rondele si ii punem intr-o tava (eu am fol. vasul roman)  unsa cu putin unt. Peste ei punem usturoiul pisat, piperul si sarea si amestecam.

Presaram patrunjelul si dam la cuptor aprox. 30 de minute.

Este o garnitura simpla si foarte gustoasa.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu usturoi, in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti cu ciuperci