Cartofi cu sos alioli din maioneza Inedit

de Bucataras in Mancaruri de post, 19 Mar 2013 | 12206 vizualizari

 

O reteta de post foarte gustoasa, preparata cu maioneza Inedit

 

INGREDIENTE

  •  maioneza Inedit de post
  • 5-6 catei de usturoi
  • 5-6 cartofi
  • sare
  • boia
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu sos alioli din maioneza Inedit:

 Spalam cartofii si-i punem la fiert cu tot cu coaja, intregi.

Cit timp fierb cartofii, curatam usturoiul si-l zdrobim intr-un mojar.

Amestecam usturoiul zdrobit cu maioneza Inedit.

Cind cartofii sint aproape fierti ii scoatem si-i lasam putin la racit.

Intre timp punem intr-un bol sare, amestec de boia iute si dulce si putin ulei de masline, dupa care omogenizam.

Ungem o tava cu ulei, apoi taiem rondele cartofii si-i punem in ea.

Cu ajutorul unei pensule ungem cartofii cu uleiul asezonat.

Dam la cuptorul incins la 180 de grade citeva minute pina se rumenesc.

Scoatem pe o farfurie cartofii din tava si punem peste ei sosul alioli.

Presaram peste ei putin patrunjel taiat marunt si ardei capia rosu!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu sos alioli din maioneza Inedit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas de post