- 1kg cartofi
 
    - 1 lingurita rozmarin proaspat tocat
 
    - 4-5 linguri ulei de masline
 
    - sare, piper
 
						
					
					
					
					
			 
						 
						
					 
					
						
							Portii: 4
																												Timp de preparare: sub 90 minute
                         
                        
						
        
        
    
						
						MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu rozmarin:
						
    - Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem felii groase.
 
    - Ii punem intr-o oala cu apa si ii fierbem atat cat sa ramana un pic nefierti.
 
    - Ii scurgem de apa, ii condimentam cu rozmarin, sare si putin piper.
 
    - Pregatim un vas incapator pe care il tapetam cu hartie de copt (de preferat ca, dupa ce o taiem de pe rola sa o mototolim bine, dupa care o indreptam si in felul asta adera mai bine la vasul nostru) si rasturnam cartofii.
 
    - Dam la cuptor, la foc potrivit pana se rumenesc usor cartofii.
 
    - Sunt ideali ca si garnitura pentru carne dar se pot consmna si ca atare.
 
 
                        
						                        Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review.