Cartofi cu Pleurotus la cuptor

de Michelle in Mancaruri de post, 14 Oct 2015 | 9575 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi medii
  • 200 gr pleurotus
  • 1 lingura susan negru
  • 1 lingura susan alb
  • 1 lingurita curcuma
  • 1 lingurita sare
  •  1 lingurita ierburi a la provenzal
  • ulei masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu Pleurotus la cuptor:

Cartofi se curata si se taie.Intr o punga adaugam,sarea,curcuma,susanul si ierburile se adauga si cartofi si amestecam bine.Turnam cartofi in tava,adaugam peste ei pleurotus taiate (dupa plac),si dam la cuptor pana se rumenesc.Cand scoatem din cuptor adaugam uleiul si servim dupa bunul plac.

Eu am adaugat o capatana de usturoi....ne place tare mult usturoiul copt..

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu Pleurotus la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

mirela0911 1

15.10.2015, 13:35

Ce bun trebuie sa fie!

Rocsi 1

15.10.2015, 21:24

Imi plac cartofiorii facuti asa!

Valclaudia 1

01.12.2015, 08:02

foarte faina ideea!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

ieri la 11:04

Rulouri pufoase cu unt si scortisoara - Dulci si gustoase

pe 16.01 la 15:52

Tort sarlota de vanilie cu piscoturi si fructe - Desert usor si racoritor

pe 16.01 la 10:49

Salată orientală cu maioneză – Rețeta imbunătățită și delicioasă pentru toate gusturile

pe 16.01 la 08:46

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta