Cartofi cu parmezan in vasul roman

de Sidy in Mancaruri de legume, 22 Ian 2011 | 4331 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g cartofi
  • 70 g parmezan
  • 1/2 gogosar
  • frunze patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 50 g unt
  • usturoi( optional)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu parmezan in vasul roman:

Vasul roman se tine la inmuiat in apa 30 minute.

Se curata cartofii si se taie dupa preferinta.
Punem apoi cartofii taiati in vasul roman, adaugam o canita cu apa,gogosarul taiat felii, condimentam si presaram patrunjel verde si parmezanul.

Adaugam feliutele de usturoi si dam vasul roman la cuptorul dinainte incalzit la 180 grade.
Lasam cartofii sa se patrunda bine.

Cand sunt gata se servesc cu friptura si cu salata.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu parmezan in vasul roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]