Cartofi cu parmezan in vasul roman

de Sidy in Mancaruri de legume, 22 Ian 2011 | 4354 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g cartofi
  • 70 g parmezan
  • 1/2 gogosar
  • frunze patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 50 g unt
  • usturoi( optional)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu parmezan in vasul roman:

Vasul roman se tine la inmuiat in apa 30 minute.

Se curata cartofii si se taie dupa preferinta.
Punem apoi cartofii taiati in vasul roman, adaugam o canita cu apa,gogosarul taiat felii, condimentam si presaram patrunjel verde si parmezanul.

Adaugam feliutele de usturoi si dam vasul roman la cuptorul dinainte incalzit la 180 grade.
Lasam cartofii sa se patrunda bine.

Cand sunt gata se servesc cu friptura si cu salata.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu parmezan in vasul roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]