Cartofi cu cascaval la cuptor

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2011 | 6667 vizualizari

 

O garnitura foarte buna la fripturica.

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi rosii
  • 200g cascaval
  • 300g smantana
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu cascaval la cuptor:

Se spala bine cartofii si se pun la fiert cu coaja in apa cu sare. Dupa ce au fiert se curata de coaja. Se ia un vas de yena si se unge bine cu unt. Jumate din cartofi se dau pe razatoarea mare direct in vas, se sareaza, se pune smanatana si se rade cascaval. Se repeta operatiunea cu restul de cartofi, sare, smantana si deasupra se rade cascavalul pe razatoarea mica. se da la cuptor pana capata o culoare aurie si se serveste cu friptura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]