Cartofi cu capere

de xana in Aperitive / Garnituri, 17 Aug 2013 | 3511 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi medii
  • capere
  • ceapa
  • patrunjel
  • ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu capere:

Cartofii curatati de coaja se taie in cubulete nu prea mici si se prajesc in 3-4 linguri de ulei de masline pana se rumenesc(am folosit capac la tigaie ca sa accelerez procesul de prajire). 

Ceapa, caperele si patrunjelul se taie marunt(eu am folosit 2 linguri de ceapa, 2 de capere si 1 de patrunjel) si se pun peste cartofi cand acestia sunt aproape gata si se amesteca bine.

Se mai lasa cateva minute pana cand ceapa se inmoaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu capere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gratin de cus-cus, cu carne tocata si legume