Cartofi cu branza la cuptor

de geoline in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2015 | 3730 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 300 g branza de vaci
  • 4 linguri smantana
  • 1 ardei rosu
  • 150 g ciuperci
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • 100 g parmezan ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu branza la cuptor:

Cartofii se curata, se taie in cubulete si se fierb. Dupa ce se scurg de apa, se lasa la racit. Radem branza, adaugam peste ardeiul si ciupercile tocate marunt si cele 4 oua amestecate cu smantana, sarea si piperul. Punem si cartofii si amestecam.

Turnam intr o tava unsa cu putin unt si presaram pe deasupra parmezanul ras.

Dam in cuptorul preincalzit pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Cartofi aurii cu cascaval la cuptor