Cartofi crocanti

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 31 Ian 2011 | 4958 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g cartofi (roz)
  • sare
  • piper
  • boia
  • ulei de palmier
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi crocanti:

Se curata si se spala cartofii, se taie in 4 si se fierb putin in apa cu sare.

Se fierb pana cand intra pun furculita in ei.

Apoi se strecoara si se clatesc bine cu apa rece.

Se condimenteaza cu sare, piper si boia.

Apoi se prajesc in ulei de palmier pana cand devin aurii.

Sunt tare buni...crocanti la suprafata si pufosi in interior.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi crocanti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti