Cartofi copti in staniol

de Bianca_Sacuiu in Aperitive / Garnituri, 3 Iun 2013 | 24187 vizualizari

 

Aceasta reteta este foarte simpla, usor de facut, dar foarte gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi noi(mari)
  • 80 g unt
  • 250 g cascaval ras
  • 200 g smantana
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti in staniol:

Cartofii se spala bine cu ajutorul unui burete abraziv, se invelesc in staniol si se baga la cuptor intregi si cu tot cu coaja pentru aproximativ 45 de minute.

Dupa ce s-au copt, fiebinti ii scotem si asezam 2 cartofi pe farfurie ii crestam in 4, iar in mijloc punem 10g unt, cascaval ras si o lingurita de smantana, le lasam sa se topeasca usor,iar la urma ii condimentam cu sare si piper dupa gust.

Se servesc calzi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti in staniol" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv mamaliga cu branzeturi si oua fierte, la cuptor