Cartofi copţi în coajă cu mujdei

de DinDragostePentruGatit in Mancaruri de post, 10 Mar 2015 | 8155 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi potriviţi.

Mujdei:

  • 2 căpăţâni de usturoi;
  • 1/2 lgţ sare grunjoasă;
  • ulei de floarea soarelui;
  • un strop apă minerală;
  • oţet;
  • mărar şi pătrunjel, fin tocate.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copţi în coajă cu mujdei:

 

Se spală cartofii bine, se usucă şi pe pun la copt în cuptor.

Se întorc de pe o parte pe alta, pentru a se coace bine pe ambele părţi.

Mujdeiul:

Se curăţă usturoiul de coajă, se trece prin presa pentru usturoi după care se presară sarea grunjoasă şi se bate bine usturoiul până se obţine o pastă omogenă. 

Se adaugă ulei, puţin câte puţin. 

La final se adaugă oţetul, puţină apă minerală şi opţional mărar şi pătrunjel, fin tocate. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copţi în coajă cu mujdei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf colorat