Cartofi copti cu usturoi si parmezan

de Irina in Mancaruri de legume, 22 Noi 2013 | 10248 vizualizari

 

Uite ceva tare usor de facut, pentru zile cand timpul nu ne ajunge sau inspiratia nu vine...Cartofii copti pot fi mancati ca atare, alaturi de o salata, sau ca garnitura, alaturi de o friptura.

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • ulei
  • 1 ceasca de apa
  • parmezan
  • marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti cu usturoi si parmezan:

Am spalat bine cartofii, fara sa ii curat de coaja. 

I-am taiat rondele si i-am pus intr-o tava. I-am condimentat cu sare, am stropit cu putin ulei de masline extravirgin, am turnat o cescuta de apa si am imprastiat cativa graunti de usturoi, tot in coaja.

Am pus tava in cuptorul incins si am lasat cartofii pana s-au rumenit pe o paret. I-am intors si i-am mai lasat pana s-au rumenit si pe partea cealalta.

I-am asezat pe farfurie, am presarat marar tocat si fulgi de parmezan. Am stropit cu putina crema de otet balsamic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu usturoi si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Ligia Bxl 1

26.11.2013, 18:56

si eu ador usturoiul copt,foarte bun

mihaelar63 1

02.12.2013, 16:17

Ce inseamna sa ai ,, mana buna '' .Chiar si acesti simplii cartofi arata senzational

-Licurici- 1

11.06.2015, 19:23

Arata extraordinar de bine!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Felii aurii de cartofi copti