Cartofi copti cu tocana de ceapa

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 15 Dec 2013 | 4910 vizualizari

 

Nici nu va puteti inchipui cat de delicioasa poate fi o mancare asa simpla .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi albi
  • 150 ml ulei
  • 3 cepe uscate
  • 3 cepe verzi
  • 2 linguri pasta de ardei Kapia
  • 1 buc. praz
  • 1 ardei rosu
  • 1 lingurita Eros Pista [ pasta de ardei iute tocat ]
  • 1 lingurita boia
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti cu tocana de ceapa:

Cartofii se coc la cuptor si se curata .

Se curata si se spala legumele .

Ceapa se feliaza pestisori , prazul si ceapa verde rondele ,ardeiul cuburi .

Se calesc  aceste legume in ulei . Sarati .

Se adauga condimentele rosii . Se amesteca si se pune 1/2 pahar apa .

Se fierbe 5 minute.

Tocana de ceapa se serveste cu cartofii copti si mult patrunjel .

TIPS-URI

1

Bunica Ana spunea ca ceapa trebuie sa fie taiata pestisori mai mari in tocana de ceapa . Asa va fi mai gustoasa .

2

Puteti servi aceasta tocana si cu garnitura de mamaligutza .

3

Neaparat ca bautura trebuie moare acra de varza .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu tocana de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti cu branza tofu