Cartofi copți cu brânză de burduf și chives

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2014 | 4259 vizualizari

 

Recunosc că nu-i o rețetă deosebită, ci doar o rețetă simplă și gustoasă la îndemâna oricui;) Spor! :-*

 

INGREDIENTE

  • cartofi roșii de Covasna 8 bucăți,
  • ulei de măsline,
  • brânză de burduf,
  • chives, adică ceapă verde "subțirică" la ghiveci, de la Domn Poștaș:D.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copți cu brânză de burduf și chives:

Cartofii se spală, apoi se pun la copt în cuptorul preîncins, cca. 20 de minute la 250 grade. După ce trec testul scobitorii, adică scobitoarea intră ușor în cartof, fără nici un fel de piedică, :D, se scot, atenție folosiți mănuși:D, se taie în două, se stropesc cu puțin ulei de măsline, se presară brânza de burduf, ceapa tocată mărunt, apoi se mai dau la cuptor, 2-3  minute, cât să se topească brânzica ;)  

Spor și poftă bună! :-*

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copți cu brânză de burduf și chives" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Rocsi 1

28.03.2014, 10:59

Ador cartofii copti in coaja

gaby_duceag 1

28.03.2014, 11:36

tare buni

MIUTA 1

28.03.2014, 12:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]