Cartofi acordeon cu bacon si cascaval

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2010 | 20138 vizualizari

 

sa tot mananci,sunt grozav de buni

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi
  • 250 g bacon
  • 250 g cascaval felii
  • 200 g cascaval ras
  • 1/2 pachet de unt
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi acordeon cu bacon si cascaval:

Se curata cartofii de coaja si se cresteaza feliute dar nu pana jos de tot ,se sareaza apoi se pune cate o feliuta de bacon, una de cascaval si tot asa pana la capatul cartofului.Depinde in cate felitue il taiati.

Se unge un vas  yena cu unt, apoi se pun cartofii, se pun bucatele de unt printre ei si cascavalul ras desupra. Se pune capacul peste vas si se pune la cuptor pentru 40 minute cu capac, apoi se da jos capacul si se lasa sa se rumeneasca putin.

Eu sincer am uitat putin cam mult cuptorul si s-au rumenit putin ,dar au fost grozav de buni, atat calzi cat si reci

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi acordeon cu bacon si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti umpluti cu branza