Cartofi acordeon cu bacon si cascaval

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2010 | 19889 vizualizari

 

sa tot mananci,sunt grozav de buni

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi
  • 250 g bacon
  • 250 g cascaval felii
  • 200 g cascaval ras
  • 1/2 pachet de unt
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi acordeon cu bacon si cascaval:

Se curata cartofii de coaja si se cresteaza feliute dar nu pana jos de tot ,se sareaza apoi se pune cate o feliuta de bacon, una de cascaval si tot asa pana la capatul cartofului.Depinde in cate felitue il taiati.

Se unge un vas  yena cu unt, apoi se pun cartofii, se pun bucatele de unt printre ei si cascavalul ras desupra. Se pune capacul peste vas si se pune la cuptor pentru 40 minute cu capac, apoi se da jos capacul si se lasa sa se rumeneasca putin.

Eu sincer am uitat putin cam mult cuptorul si s-au rumenit putin ,dar au fost grozav de buni, atat calzi cat si reci

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi acordeon cu bacon si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (77)

nadina73 1

13.06.2010, 15:32

unica esti dulce tare am zambit cand am citit mesajul tau ba chiar am ras bine ,esti dulce tare

nadina73 1

13.06.2010, 15:33

ubulika

Laly 1

13.06.2010, 21:35

Sarumana Nadina.Stiam eu ca nu ma uiti.Uite de aia te iubesc eu si iti dau un mare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu spanac si cascaval