Cartof dulce umplut cu branza de capra si unt brun cu ou posat si rucola

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 13 Apr 2016 | 3522 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof dulce mare
  • 2 linguri unt
  • 50 grame branza de capra
  • 1/3 legatura patrunjel
  • sare, piper
  • o mana rucola
  • 2 oua mari, bio
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartof dulce umplut cu branza de capra si unt brun cu ou posat si rucola:

Se taie cartoful longitudinal in 2 si se gateste in cuptorul preincalzit la 200 de grade 30-40 de minute. 

Se incalzeste untul intr-o cratita la foc mediu, pana prinde o culoare bruna, avand grija sa nu se arda. Se indeparteaza de pe foc.

Se indeparteaza pulpa cartofilor, avand grija ca coaja sa ramana intreaga. Se amesteca pulpa cu branza de capra, untul brun, sare si piper si se aseaza inapoi in coaja. Se gatesc in cuptor inca 10 minute. 

Intre timp se poseaza ouale. 

Se aseaza rucola pe fiecare jumatate de cartof, apoi cate un ou postat si se presara branza de capra peste. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartof dulce umplut cu branza de capra si unt brun cu ou posat si rucola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]