Carofi cu ardei si ceapa

de raluca95 in Aperitive / Garnituri, 26 Mai 2015 | 3217 vizualizari

 

Garnituri pentru carne sunt multe da asta e una din preferatele mele...

 

INGREDIENTE

  • 700 g cartofi
  • 3 ardei (de diferite culori)
  • 2 cepe
  • ulei de masline
  • sare+piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carofi cu ardei si ceapa:

Pentru inceput curatam cartofii, ii taiem cuburi si ii punem la fiert in apa sarata. Nu ii fierbem de tot, ii lasam sa dea un clocot, dupa care ii scurgem foarte bine si ii punem intr-o tava cu 4/5 linguri de ulei, sare si piper dupa gust si bagam la cuptor la 180/190 de grade pentru 10/15 minute. Intre timp curatam ceapa si o taiem solzisori si ardeii fasii.

Dupa cele 15 minute, scoatem cartofii si punem deasupra ardeii si ceapa si acoperim cu folie de aluminiu si dam din nou la cuptor pentru 10/15 minute dupa care dam folia jos si ii mai lasam pana se rumenesc frumos cartofii. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carofi cu ardei si ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu banane și ciocolată - Deliciu pufos și aromat

ieri la 09:14

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

pe 12.05 la 20:55

Tartă cu caise

pe 12.05 la 20:45

Clătită XXL cu fulgi de ovăz

pe 12.05 la 20:32

Pâine de casă cu semințe - Rețeta ușoară, fără frământare

pe 12.05 la 09:25

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Platou - aperitiv