- 500 g. carne de porc,
- 2 cepe maricele ( eu am pus una rosie si una alba),
- 4 linguri de bulion,
- un paharel de vin alb,
- 5 buchetele de conopida,
- 6 varze de Bruxelles,
- 5 buchetele de brocoli,
- 10 pastai verzi,
- 2 cartofi mari,
- ulei,
- sare,
- piper,
- foi dafin
- condimente pt. carne
 
						 
						
					 
					
						
							Portii: 2
																												Timp de preparare: sub 120 minute
                         
                        
						
        
        
    
						
						MOD DE PREPARARE RETETA Carne in sos cu legume:
						
    -  * punem carnea spalata intr o oala si acoperim cu apa,
-  * cand incepe sa fiarba luam spuma si apoi acoperim cu un capac si lasam la foc mic sa fiarba o ora,
-  * dupa o ora de fierbere tocam ceapa marunt si o punem peste carne,impreuna cu 2 linguri de ulei,
-  * dupa o jumate de ora adaugam foile de dafin si lasam sa dea cateva clocote fara capac, asa sacade apa si se caleste un pic,
-  *cand s a calit un pic dam focul la maxim si adaugam paharelul de vin, asa   se evaporeaza alcoolul,
-  * dupa cateva clocote adaugam bulionul, sare ,piperul, condimentele care doriti si lasam la foc mic sa fiarba timp de 20 de minute,
-  * intre timp sa curata cartofii, se taie( la preferinta fiecaruia) si se pun la fiert in apa cu sare timp de 20 de minute,
-  *legumele si ele la punem la fiert in apa cu sare timp de 15 minute,
-  * si asa se termina tot de facut si la timp, urmeaza doar sa ne asezam la masa,
-  * eu am pus un pic de ulei si piper deasupra la cartofi si legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne in sos cu legume" nu uita sa-i faci un review.