Carne de vitel cu legume

de lili in Vita, 15 Noi 2010 | 4147 vizualizari

 

o mancare rapida numai buna pentru cina.

 

INGREDIENTE

  • - 400 gr. carne de vitel
  • - 4-5 ardei ( rosii, galben si verde)
  • - 2 cepe 
  • -sare, vegeta, piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de vitel cu legume:

Taiem carne fasii si o prajim pe toate partile. La fel taiem si ceapa si ardeii. Dupa ce carnea s-a calit adaugam ceapa lasam un pic sa se prajeasca dupa care adaugam ardeii. punem condimentele si putina apa, lasand sa fiarba cateva minute.  Pofta buna!!!


 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vitel cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vitel in vas roman cu legume la cuptor