Carne de pui cu oua posate

de Lau in Pui, 28 Ian 2015 | 4119 vizualizari

 

M-am inspirat de la Merisor pentru aceasta reteta.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 pulpe de pui
  • 5 felii de muschi afumat
  • 50 g ketchup iute
  • 1 conserva de rosii in suc
  • 100 ml vin
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 2 ardei rosi(in otet)
  • 2 ardei verzi
  • 2 cepe
  • 3 oua
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de pui cu oua posate:

Intr-o tigaie adaugam pulpele si pieptul de pui taiat in 2(eu le-am fiert putin inainte).

Adaugam feliile de muschi,acoperim cu capacul si lasam cca 10 min la foc mediu,intoarcem carnea pe toate partile,

Adaugam ceapa si ardeii taiati felii,vinul,amestecam si acoperim,lasam cateva minute sa se prajeasca impreuna,

Intre timp tocam rosiile si le adaugam in tigaie,adaugam ketchup si condimentele dupa gust, amestecam si mai lasam cca 5 min pe foc,

Adaugam ouale  in tigaie si acoperim cu capacul,

Lasam pe foc pana prind ouale crusta deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de pui cu oua posate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la tigaie, reteta simpla pentru un pranz delicios