Carne de porc in sos de ceapa

de mirela0911 in Porc, 16 Aug 2015 | 6272 vizualizari

 

Buna de te lingi pe degete!

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 3 cepe potrivite
  • 2 lgt pasta de ardei
  • sare, boabe de piper
  • 2 foi de dafin
  • 50 ml ulei
  • apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc in sos de ceapa:

Se taie carnea cubulete, se spala bine si se lasa sa se scurga de apa.

Ceapa se curata si se taie marunt. Intr-o cratita se pune ceapa la calit in ulei, se adauga pasta de ardei si se lasa pana devine sticloasa, avand grija sa nu se arda. Se pune carnea, se amesteca si se lasa pana se coaguleaza si se albeste carnea. Se toarna apa incalzita in prealabil peste carne atat cat sa o acopere. Se mai adauga sare dupa gust, tinand cont de faptul ca pasta de ardei este sarata, foile de dafin, cateva boabe de piper si se lasa sa dea in clocot, dupa care se face focul mic, se acopera cu capac si se lasa sa fiarba la foc incet. 

In timpul fierberii, se mai completeaza cu apa fierbinte atat cat este necesar. Se lasa pe foc pana cand carnea este bine fiarta iar ceapa se transforma in pasta. 

Se serveste cu paste fainoase sau piure de cartofi alaturi de o salata de care doriti.

Pofta buna sa aveti!

 

TIPS-URI

1

Durata de fierbere depinde de carne.

2

Daca nu aveti pasta de ardei, se poate pune boia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc in sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de casă, cu coajă crocantă și miez pufos - Rețeta simplă de post

pe 21.03 la 15:03

Bomboane Bounty - Deliciu rapid din 3 ingrediente

pe 21.03 la 14:02

Mâncare de praz cu orez și măsline - Rețeta gustoasă de post

pe 21.03 la 10:21

Humus clasic - Reteta gustoasa de casa

pe 20.03 la 17:01

Cantuccini cu migdale - Crocanti si deliciosi

pe 20.03 la 16:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la tava