Carnati de casa

de Andreea Baraboi in Porc, 20 Dec 2014 | 10008 vizualizari

 

Pregatiri in prag de sarbatoare !

 

INGREDIENTE

  • 10 kg carne pulpa porc
  • 2 bucati medii de slanina
  • mate de carnati 30 metri
  • piper
  • sare
  • secretul gustului
  • cimbru
  • boia de ardei dulce
  • 3 capatani usturoi
  • 4 pahare apa
Portii: 30
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati de casa:

Am  spalat carnea , slanina si am tocat-o.

Apoi  intr-un  vas  foarte  mare am adaugat carnea  peste care am adaugat  toate mirodeniile  de mai sus  .

Toate  mirodeniile le-am pus dupa gust am adaugat apa   pentru  a nu fi  carnea uscata si am  amestecat bine   ca sa  se omogenizeze totul .

Cu  robotul de bucatarie am inceput sa  pregatesc carnatii.

Matele le-am spalat si curatat cu apa  fierbinte , nu oparita, ca se sparg.

Matele le-am  innodat la capat si am inceput sa le umplu ,

Carnatii i-am pus la uscat in balcon.

Urmeaza sa fie  afumati.

TIPS-URI

1

Mirodeniile se potrivesc dupa gust !

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnati traditionali de porc