Carnati a la Pana

de Panacris in Mezel de casa, 21 Dec 2011 | 14421 vizualizari

 

Anul acesta am taiat porcul de pe lista, din motive medicale, nu financiare!!! Va prezint ce carnati delciosi am facut anul trecut, cantitatea ingredientelor, ramane la latitudinea consumatorilor!!!!!!!

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc dezosata
  • sorici de porc
  • slanina
  • usturoi
  • sare iodata
  • boia dulce de ardei
  • boia iute de ardei
  • piper macinat
  • cimbru
  • intestine subtiri de porc
  • ceapa galbena 
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati a la Pana:

Carnea de porc, slanina si soricul proaspat se da prin masina de tocat carne. Usturoiul se curata se bate in piulita, apoi se stoarce prin tifon, doar zeama obtinuta se pune in amestecul de carne. Se asezoneaza carnea cu sare, piper, boia dulce si iute de ardei si cimbru. Intestinele de porc curatate si spalate se pun intr/un bol cu apa si se freaca cu ceapa curatata si taiata felii. Se limpezesc si se pregatesc pentru umplere. Dupa ce au fost umplute intestinele cu amestecul de carne, se lasa la uscat pentru 1 zi, apoi se pun la afumat. Spor la treaba!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati a la Pana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnati de casa