Carnaciori in foietaj

de miremirc in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2011 | 7540 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g aluat foietaj
  • 400 g carnaciori de bere
  • 1 galbenus de ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori in foietaj:

       Taiem aluatul in patratele egale, asezam bucatele de carnaciori pe el, rulam dupa cum dorim, ungem cu galbenus de ou si asezam in tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie pentru copt. Dam la cuptor pana se rumenesc.  O reteta super simpla, rapida si foarte buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]