Carnaciori in aluat

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2012 | 4660 vizualizari

 

Astazi va propun o reteta rapida si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj
  • 300 g carnaciori de bere
  • 1 ou
  • susan
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori in aluat:

Aluatul se lasa sa se dezghete la temperatura camerei.

Incingem bine cuptorul.

Se pudreaza planul de lucru cu putina faina si se intinde foaia de aluat. Se taie patratele, cu un cutit bine ascutit. In mijlocul fiecarui patratel pozitionam cate un carnacior si invelim (ca la cornulete).

Asezam "cornuletele" in tava tapetata cu hartie de copt si ungem cu ou batut.
Presaram putin susan sau mac si dam la cuptor, la foc mare 10 minute. Reducem apoi focul si lasam pana se rumenesc frumos deasupra.

Se pot servi calde sau reci, langa un pahar de bere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori in aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (29)

mamaieelena 1

16.01.2012, 17:23

La Ancuta 1

16.01.2012, 19:22

Va multumesc mult. ma bucur ca va place

ionela2682 1

21.01.2012, 18:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]