Carnaciori de bere in foietaj

de rena in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2013 | 6768 vizualizari

 

Rapizi si gustosi.

 

INGREDIENTE

  • 300gr.carnaciori
  • 1/2 pachet de foietaj
  • unt pt.uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori de bere in foietaj:

Taiem fisii lungi aluatul.

Luam cite un cirnacior si il rulam.

Punem in tava si le ungem cu unt.

Se coc la cuptor incins pina se rumenesc.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori de bere in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnaciori in foietaj