Caramela din banane

de anisoara in Dulciuri, 24 Sep 2010 | 7930 vizualizari

 

se prepara usor,repede si fara multa bataie de cap.

 

INGREDIENTE

  • 2 banane
  • 2 linguri de dulceata de piersic sau caise
  • 3 linguri de zahar
  • 50 gr de unt
  • un pic de esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caramela din banane:

In tigaie se adauga untul si zaharul si se pune la un foc mijlociu. Continutul se amesteca intruna cu o lingura de lemn pana se topeste zaharul. Se adauga dulceata si bananele faramitate cu o furculita . Se fierbe timp de 4 minute , mereu amestecand in tigaie pana bananele se omogenizeaza cu toate ingredientele.Caramela se scoate de pe foc , se toarna intr-un bol mai adanc si se mixeaza bine. Se adauga un pic de esenta de vanilie si se lasa la racit.

Aceasta caramela am preparat-o pentru un tort de clatite cu mere la cuptor , receta care va urma .

Daca ti-a placut reteta noastra "Caramela din banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

housy 1

18.04.2011, 14:21

ce farfurie frumoasa ai!!! si reteta e brava!!

adry88 1

23.05.2011, 11:13

foarte bun

VERONICA2607 1

23.02.2012, 21:26

reteta superba si farfuria ma innebuneste...vreau si eu si una si alta!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Terină de clătite cu pere şi sos caramel