Căpsunici cu ciocolată

de LC in Dulciuri, 29 Apr 2012 | 3564 vizualizari

 

Simplu, gustos și aspectuos!

 

INGREDIENTE

  • căpșuni (750 g)
  • ciocolată albă ( 200 g)
  • ciocolată neagră (200 g)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Căpsunici cu ciocolată:

Este important ca gustoasele căpșuni să aibă codițe pentru a le putea manevra ușor. Le spălăm și le punem pe un șervet la scurs. Între timp topim ciocolata separat la baie de aburi sau în  cuptorul cu microunde ( eu am folosit cuptorul..și am lăsat-o circa 50 de secunde..trebuie să avem grijă să nu ardem ciocolata). După ce s-a scurs toată apa luăm fiecare căpșună și o tăvălim în ciocolată. Punem o foaie de pergament pe farfurie și apoi căpșunile și le dăm la rece pentru a se întări ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Căpsunici cu ciocolată" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]